domingo, 29 de noviembre de 2009

Inici dels entrenaments

Després de fer el més fàcil, que era apuntar-se a la Half del proper maig de 2010, s'havia de començar a entrenar......

Doncs ja hem començat..... dissabte després d'un bon esmorzar, ben carregat de nutrients necessaris per poder realitzar un bon entrenament per la muntanya, vaig possar-li el collar al meu amic Socks, i ell remena que remena la cua, va ser el meu Cicerone en el recorregut matinal.Va ser un recorregut a un ritme molt suau, per continuar agafant molt de fons, per les muntanyes de la Serra de la Marina. Sortint de casa ens incorporem per sota de la B20, a la muntanya Badalonina en direcció Sant Jeroni de la Murtra, recorregut que el Socks es coneix de memòria....... amb posterioritat pujem un xic per tal d'agafar el camí de les Dues Roques, que pasa pel costat del restaurant Cal Dimoni, per posterioritat començar a encarar la muntanya de Can Ruti, Font de l'Amigó, aquest tram està un pel dret amb branques i escales naturals fins arribar al camí del depòsit, el meu mortirolo particular. D'aquí a casa tot baixada....... En total 12,460 km, en 1h 06'07'', un ritme molt suau..... ja us mostraré el perfil....

I avui diumenge, el primer pensament ha estat de sortir amb la bici de carretera i fer una tirada llarga, però la family volia anar a la piscina i como no, hem acabat a la piscina...... ells per un costat fent alguna piscina que altre i jugant a la piscina petita i jo sol al carril ràpid després de molt de temps...... 40 piscines... 1 km, no ha estat malament després de tant de temps.

2 comentarios:

  1. Ten cuidao, no te vayas a ahogar! Te llevas a la family para que te hagan de socorristas?
    Fuera bromas, veo que vas muy en serio ya con los entrenamientos. Yo hoy no he podido hacer nada. Estoy con un resfriao que pa qué.
    Saludos.

    ResponderEliminar
  2. os veo muy fuertes a los never
    suerte en los retos del 2010

    ResponderEliminar