domingo, 22 de noviembre de 2009

19a. Cursa CEC Collserola

Després de llevar-nos, amb dificultat, avui els atletes del Never teniem cursa per Collserola.

Aquesta setmana hem estat estudiant el gràfic d'altimetria que hi havia a la web del CEC, i després de fer la cursa realment sembla que el dibuix l'hagués fet millor el meu gos.... amb un llàpis a la boca.......

Estavem tots convocats a la linia de sortida a les 08:15 hores, i allà ens hem trobat avui cinc membres del Never (Esteban, Miquel, Jordi, Fran i un servidor) i també hem tingut el plaer de comptar amb la presència del nou membre del grup l'altre Miquel i l'UltraMaratón de l'Albert.... una autèntica màquina.
Doncs com la cosa no podia començar fàcil, ha començat a ploure, no amb gaire intensitat però el suficient per escoltar els primers renecs de la rama dura del Never, "cojones con el p.... lluvia".

Després del tret de sortida comencem a fer els grupets que estaven estipulats, l'ultra Maratón per lliure, l'Esteban i el Joan una estona junts, el Miquel i el Jordi, i els més conservadors en Miquel i en Fran.

Comença el suplici des del primer metre en que les pujades han estat un constant en aquesta cursa, un autèntic trenca cames en que els descansos, eren gairebe ficticis. Hem de dir que la cursa no està a l'abast de tothom, cursa exigent tant per les cames com pel cardio, que en molts moments ha estat al límit, però hem de ser justos i dir que el recorregut és realment preciós per finalitzar de nou a l'esplanada de l'UPC, lloc de la sortida, això si està mesurat amb el c...... ens han sortit un total de 18km, aprox.

Els temps oficials estan per confirmar, però han estat més que correctes..........

  • Joan - 1h 28' 32'' el 55 de la general.
  • Esteban - 1h 30' 18'' el 70 de la genarl.
  • Miquel H. i Jordi - 1h 40' 05'' els 212 i 213 de la general.
  • Fran i Miquel G. - 1h 46' 43'' els 320 i 322 de la general.

3 comentarios:

  1. Pues si tú admites que era exigente, es que era dura de cojones. Suerte que no he ido.
    ¿Así que 18 kms? De haberlo sabido hubiera entrenado hoy más (ni de coña).
    Me alegro por la buena actuación de todos (55 de la general no está nada mal, ¿qué te ha pasao?)
    Enhorabuena, Maestro, no hay quien te tosa.

    ResponderEliminar
  2. ¡Ah, por cierto! Me gusta mucho como te está quedando el blog. Cuando tenga pasta para decorar mi casa ya te pediré opinión. Agur!

    ResponderEliminar
  3. Ei Joan
    No et vaig aguantar ni 2 km
    Esteu molt forts
    Ens veiem màquines

    ResponderEliminar