miércoles, 13 de enero de 2010

La incertessa de la Half.....

Continuan els dies d'entrenament durs, i tot sigui dit amb gran satisfacció, les coses estan sortin bé, les lesions i la salut ens estan respectant........ i els resultats estan arribant en forma de bons temps a les curses..... però, """Houston we have a problem""", els dies pasen i el conflicte sorgit entre les dues empreses que volen fer-se càrrec de l'esdeveniment de la Half, no es sol·luciona..... i el meu Head Coach, l'Albert i un servidor, ja estem buscant nous objectius per si aquest falla..... necesito dels vostres consells..... Estem entre les IRONMAN 70.3 d'Austria o Suïssa, la Half d'Elche aquí a Espanya.... necesito consells.....

Salut i km.

4 comentarios:

  1. Maestro, que vol dir Ironman 70.3? I per quan són aquestes fites?. No t'atreveixes amb l'Ironcat? També tens el triatló de Balaguer al juny que és practicament la mateixa distància de la Half. Ja ens informaras de quina és la teva decisió. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  2. Sembla ser que en uns 15 dies ja hi haurà una resolució del conflicte entre les dues empreses que volen fer la Half de Calella. Esperem que així sigui i ho hagis de sortir fora del pais que tu ets molt de poble i la maleta de cartró que tens ja no te la deixen facturar a l'aeroport. FOT-LI CANYA NOI!

    ResponderEliminar
  3. Hola,k tal?
    soy Elena,un blog interesante...seguiré visitándote y encantada de conocerte!
    Un saludo!!

    ResponderEliminar
  4. Vaja tela amb els conflictes dels organitzadors.
    De totes maneres hi ha més curses que llonganisses.

    ResponderEliminar