domingo, 14 de febrero de 2010

Objectiu...Mitja de Gavà

En tot aquest llarg entrenament, amb l'objectiu principal de la half del mes de maig, hi ha que marcar-se petits objectius..realistes... per tal d'anar donant forma i pulint els defectes, per tenir la màquina a punt el dia D.
Doncs així ho estem fent, i aquesta setmaneta ha estat dureta. Vam començar la setmana amb dobles i triples entrenaments, dilluns i dimarts, amb el running per la muntanya sota la pluja. Els companys del Never, dels quals tiro moltes vegades quan tinc poques ganes de sortir a correr, crec que qualsevol dia m'envieran a la m..., però ells també tenen un xic de masoquis-me, i els manca poqueta cosa per tal de picar-se i sortir amb mi, jijijijiji. També hem fet btt per la muntanya, en el dia de descans.... que el meu coach, crec que no li va fer gràcia......jajaja, i el dijous i divendres tornem amb dobles i triples entrenaments entre aigua, bici i running on vam treballar unes sèries en pista, on el km va sortir-me a menys de 3:43, uns bons temps, i sèries per muntanya amb 8 cicles de 3'x2' de temps, realment una gran càrrega de treball de running per tal de que la propera setmana a Gavà... les coses sortin com volem....

El fet de no masificar el calendari amb curses cada setmana, ens donarà un plus d'espit i refresc de cara a la cursa pincipal de l'any, i farà no sobrecarregar el cos amb tanta competició.

Aquesta propera setmana segurament tenim baixada d'intensitat de running, poca aigua i poca bici... Quin temps farem a Gavà?... espero que 1h25'....serà realista? la resposta en 7 dies...

Salut i km.

3 comentarios:

  1. Seguro que si, si apretas en Gava yo te veo sobre 1h24'. Espero tambien correrla "si la rodilla me deja", pero con el objetivo de bajar solo de 1h30', aunque nunca se sabe y como dijo Sergio Sanchez (para hacer un récord se tienen que juntar todos los astros).
    Un saludo y a entrenar duro.

    ResponderEliminar
  2. Maestro, tengo malas notícias. Siento comunicarte que en Gavà no podré hacerte de liebre. Así que tendrás que espabilarte tu solito si quieres hacer sub 1h 25min. Yo iré un poquito más lento para disfrutar del paisaje. Un abrazo mákina. Estoy seguro que bajarás de ese tiempo (si no lo haces cambia de entrenador) He oido que Paquillo está libre..

    ResponderEliminar
  3. suerte en el sub 1.25
    Yo intentaré estar cerca del 1.30 ( con ritmo regular) y Montse cerca del 1.35
    Saludos a todos
    PD Buena táctica la de no hacer muchas competiciones y llegar fresco.

    ResponderEliminar